Start inschrijving Genneps Gewiekste 2018

Vrijdag 8 juni 2018 start de inschrijving van de stadskwis Genneps Gewiekste 2018! In navolging van de succesvolle editie van 2017, vindt er op 8 december weer een stadskwis plaats. Maximaal 50 teams zullen om de fel begeerde Bokaal gaan strijden.

De organisatie is inmiddels al druk met het uitdokteren van allerlei vragen en opdrachten. Het wordt weer een verrassende en vooral gezellige kwisavond aldus voorzitter John Hopman. De kwis wordt onverdeeld in twaalf categorie├źn en een geheime opdracht waarmee de ongeveer 800 deelnemers mee aan de slag kunnen.

Tja, en wie wordt er dan de opvolger van de Nije Miksers? Verdedigen zij hun titel of gaat er een ander team met de Bokaal aan de haal? Dat komen we te weten op de feestavond op 29 december 2018 bij 4 Events in Pica Mare. Dus noteer deze alvast in je agenda!

Kosten 35 euro per team; neem kennis van de inhoud van het deelnemersreglement.
Direct inschrijven kan hier.


Foto: Team Genneps Gewiekste, vlnr John, Kim, Edward, Ton Lilian en Yvonne

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.