Helaas geen Stadskwis in 2020

Wij allen gingen er van uit dat de stadskwis in 2020 toch door zou kunnen gaan maar helaas, in het licht van de laatste maatregelen en adviezen rondom het corona virus kunnen wij niet anders dan besluiten de Genneps Gewiekste kwis van 12-12-2020 geen doorgang te laten vinden.

Genneps Gewiekste = gezellig samenzijn

Het belangrijkste doel van Genneps Gewiekste is iedereen gezellig samenbrengen in de donkere winterdagen. In de huidige situatie is het enige verstandige besluit dan ook om dit samenzijn niet aan te moedigen, het plaatsvinden van de kwis zal tegen de huidige regelgeving en adviezen ingaan. Dit heeft ons tot het moeilijke besluit geleid Genneps Gewiekste 2020 af te gelasten.

Genneps Gewiekste dan in 2021?

Maar, van uitstel komt geen afstel! De kwis is voor 2020 afgelast, maar we hebben al die tijd niet stilgezeten en het kwisboek was al bijna klaar. Al dit werk en plezier laten we natuurlijk niet verloren gaan, de kwis is dan ook niet helemaal afgelast, maar enkel uitgesteld. Helaas kunnen we op dit moment nog niet voorspellen wanneer de kwis weer doorgang kan vinden. Hiervan houden we jullie uiteraard op de hoogte. Zodra er meer duidelijkheid en zekerheid in de situatie is gaan wij weer rond de tafel zitten om de nieuwe datum voor Genneps Gewiekste vast te leggen.

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.