Kwisavond 2022 – laatste info

12 maart kwisavond: 18.00-23.30uur

Uitreiken kwisboek

De kwisavond start om 18.00 uur met een live-uitzending op Gennep-News. Kijk GennepNews online via hun twitchstreamkanaal!

In deze uitzending wordt bekend gemaakt hoe en waar de kwistas, met daarin o.a. het kwisboek uitgereikt gaat worden. Daarna zal voor de thuisblijvers via Facebook het uitreiken live te volgen zijn.

Het kwisboek en de rubrieken

Er zijn 12 Rubrieken, waarvan 1 Sponsor-rubriek en 1 Geheime opdracht. Op de andere 10 rubrieken (die pas op de kwisavond bekend gemaakt worden) mag een joker ingezet worden. Dit gebeurt voor het uitreiken van het kwisboek. De punten van de rubriek met de joker tellen dubbel.

Voor elke categorie, behalve de geheime opdracht, mogen alle denkbare hulpmiddelen worden gebruikt om het juiste antwoord op de vraag te vinden, zoals internet, encyclopedie, telefoon, rekenmachine, buren en/of andere vraagbaken.

Het kwisboek bestaat uit vele bladzijden vol vragen en opdrachten. Achterin zitten de antwoordbladen (dit is anders als voorgaande keren). Zet op ieder antwoordblad je teamnaam en teamnummer. Alleen de antwoordbladen moeten (in de goede volgorde!) ingeleverd worden in het kwisboek. De losse vragenbladen mag je houden.

Het kwisboek staat vol vragen en opdrachten. Dat kan betekenen dat je op een bepaalde tijd op een bepaalde plaats moet zijn. In het kwisboek zit een tijdschema voor deze opdrachten. Zorg dat je op tijd bent, anders kost het punten!

Doe- en de geheime opdracht

Verder zijn er doe-opdrachten en opdrachten waarvoor je op stap zal moeten. Houd je ten allen tijde aan de geldende (verkeers-)regels en voorschriften, let goed op en doe geen gekke dingen.

Voor de geheime opdracht dient elk team één afgevaardigde op een bepaalde tijd, naar een bepaalde locatie te sturen. Meer info hierover vind je in het kwisboek. Tijdens de geheime opdracht mag geen telefoon of ander hulpmiddel gebruikt worden.

USB stick en bestanden delen

In het boek zit een USB-stick. Bij enkele vragen/opdrachten wordt hiernaar verwezen. Hier staan dan de benodigde bestanden op om de opdracht uit te voeren. Bij enkele opdrachten word je gevraagd om een bestand op te slaan op de USB stick. Zet de bestanden in de juiste map zoals in de opdracht vermeld. Mocht dit problemen opleveren, dan mag je de bestanden voor 23.00 uur middels WeTransfer naar info@gennepsgewiekste.nl sturen. Vermeld dan heel duidelijk jullie groepsnummer en groepsnaam. Filmpjes altijd horizontaal filmen! Op de kwisavond zelf is de inhoud van de stick de downloaden via deze site. 

Inleveren kwisboek

Het kwisboek met antwoordbladen, de USB stick, de Genneps Gewiekste Vlag en overige gevraagde attributen moeten netjes en compleet in de bijgeleverde tas ingeleverd worden tussen 23.00 uur en 23.30 uur in de raadzaal van het stadhuis van Gennep.   

Verder

Tenslotte: alle foto’s en filmpjes die ingezonden worden, kunnen door ons gepubliceerd worden.  

lees het reglement op onze website, www.gennepsgewiekste.nl

Prijsuitreiking

Op vrijdag 1 april is de feestavond in zaal Pica Mare, daar wordt de winnaar van Genneps Gewiekste bekend gemaakt. Jij komt toch ook?

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.