Team De Nije Miksers wint Genneps Gewiekste 2022!

Team de Nije Mikser (foto Jos Groninger)

Op vrijdagavond 1 april was het eindelijk zo ver. De feestavond van Genneps Gewiekste 2022 in zaal Pica Mare met natuurlijk de onthulling van de grote winnaar, de Nije Miksers. Het team van de A.lde Garde werd tweede en het team de Wimboway werd derde.

De top 3 (foto Jos Groninger)
De top 3 (foto Jos Groninger)

Nadat de kwisavond door welbekende omstandigheden helaas drie keer uitgesteld moest worden gingen de 56 teams op 12 maart eindelijk de strijd met elkaar aan met als thema “Ouderwets gezellig”.

De vragen in het kwisboek werden verslonden, het internet werd afgezocht en oude plattegronden werden van zolder gehaald. Maar zoals voorgaande jaren was er ook in de stad zelf veel te beleven. Zo stond er een ouderwets gezellige draaiorgel op de markt, waar eieren in vakkundig gemaakte pakketjes uit het stadhuis werden gegooid. Verder werd er naar sprookjes geluisterd en was er een boeren silent disco in de koeienstal.

De deelnemers wachten in spanning… (foto Jos Groninger)

Het leek wel alsof iedereen nog enthousiaster was geworden nadat de kwis tweemaal niet door kon gaan. De woonkamers waren weer super georganiseerd en er is veel plezier beleefd aan het doorspitten van het kwisboek. De weken daaropvolgend is de organisatie druk bezig geweest met het nakijken van alle vragen en filmpjes. Er moest natuurlijk een nieuwe winnaar van de Gewiekste bokaal uitkomen. Tijdens de feestavond werd er met z’n allen nagenoten van de kwisavond en werden natuurlijk de leukste en meest hilarische ingestuurde foto’s en video’s bekeken.

Er werd door presentatrice Fabienne toegewerkt naar het spannendste moment van de avond; welk team is Genneps Gewiekste 2022? Zou het een oude bekende zijn of gaat een nieuw team met de eer aan de haal? Het was een spannende strijd, maar uiteindelijk kwam Nije Miksers als dé grote winnaar naar voren. Een bekende naam inderdaad want de Nije Miksers kwamen in 2017 ook als winnaar naar voren.

De Nije Miksers (foto Jos Groninger)

Alle deelnemers ontzettend bedankt voor jullie geweldige gepassioneerde inzet !!!

Tot…..?
Team Genneps Gewiekste

Dit bericht is geplaatst in Eerdere edities, Nieuws. Bookmark de permalink.